Euro Kallah 2021

Op zondag 21 februari 2021 organiseren wij in samenwerking met TMI (The Mussar Institute) een Europese Mussar bijeenkomst via ZOOM.

Zoals het al jaren werd gehouden wil TMI ( The Mussar Institute) ook dit jaar de Mussar Kallah houden. Een Kallah is een soort Joodse conferentie en normaliter werd die in de laatste week november/eerste week december gehouden.

Door de Covid pandemie heeft men besloten het wat later te doen. De Kallah zal van 31 januari t/m 2 februari 2021 gehouden worden via Zoom en Live-streams.

Vanwege de significante tijdsverschillen tussen de Verenigde Staten en Europa, heeft men besloten om een Europese versie te houden, eveneens via zoom. Dat wil zeggen dat er op een zondag in februari twee workshops gehouden worden.

Elke workshop wordt voorafgegaan door een shiur ( les of lezing) door een Mussar leraar waarna de deelnemers aan de hand van leer- en doe-materiaal in groepen uiteen gaan om met het aangeboden materiaal aan de slag te gaan.

De workshops worden afgesloten door een va’ad ( plenaire sessie) waar we de vele meningen en indrukken en vragen met elkaar kunnen delen.

Er zal een ochtend en een middag sessie zijn met een ruime pauze tussen beide delen.

Deze Europese Kallah willen we op 21 februari 2021 houden middels Zoom. De kosten bedragen € 55 per deelnemer. Deze kosten zullen integraal door ons worden afgedragen aan The Mussar Institute in de USA in verband met de kosten die zij moeten maken om een en ander voor ons mogelijk te maken.

Maak gebruik van de vroegboek korting! Meld je alvast aan.

Het thema van de Kallah is Sjalom. Meer daarover in de flyer/nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *